Annons

Brand på sågverk – granne slog larm

Brand på sågverk – granne slog larm

Vid 21.45 slog en person larm från Stora Levene.
– En granne vid sågverket ringde och sa att han sett stor lågor, sa PG Freij, på räddningstjänsten.
På sågverket finns stora virkeslager och mycket träflis.

Hej!

För att få tillgång till vårt Premiuminnehåll klicka på erbjudandet nedan eller logga in med befintliga uppgifter.

Annons

"Lågt att utnyttja ett akut sjukdomsfall"

Miljöpartiet i Tidaholm är starkt kritiskt till Socialdemokraterna och Vänsterpartiets agerande när de två partierna drev igenom sitt budgetförslag på sammanträdet i förra veckan.
– Att utnyttja ett akut sjukdomsfall till att driva igenom sin egen politik, mot den egentliga majoritetens vilja, är lågt, säger MP-ordförande Tobias Henning.

Fräcka bedrägerier mot Skaraborgspar

Det ringde på fruns mobiltelefon och maken svarade.
En man presenterade sig och sa att han arbetade på Swedbank.
Han fick det äldre paret från Skaraborg att lämna ut koderna till bankdosan och därefter försvann det i omgångar 46 989 kronor från deras konton.

Skaraborgare offer i stor bedrägerihärva – unga män lurade till sig elva miljoner

Under drygt ett år lyckades fyra unga män lura till sig nästan elva miljoner kronor genom telefonbedrägerier. Minst 236 fall av bedrägeri kan kopplats till männen och två av de som lurades var ett par från Skaraborg.

Hundratal militärer deltar i sökinsatsen efter försvunnen kvinna

En kvinna i 60-årsåldern har varit försvunnen sedan 14-tiden på måndagen. Hon sågs senast vid sitt hem nära Bolum och under tisdagen pågår en stor sökinsats.
– Förutom ett hundratal militärer deltar även polisryttare och sjöpolis i sökandet, säger polisens presstalesperson Thomas Fuxborg.

Polisman biten vid insats i Ekedalen

Två poliser blev attackerade vid ett ingripande i Ekedalen under måndagen. Den ena polisen blev biten och fick uppsöka vård. Männen greps men släpptes fria efter förhör.

Minnesplats för veteraner ska resas - ”Riskerar liv och lem för en bättre värld”

Skövde ska nu få en officiell minnesplats för veteraner, personer som gjort insatser för försvaret. Kommunfullmäktige beslutade på måndagen om att denna ska placeras i sydöstra delen av Garpaparken i centrala Skövde.

Överlevarens minnen från Förintelsen

Samuel Janowski överlevde Förintelsen och flydde till Sverige. Hans dotterdotter har skrivit om hans liv i en roman som kommer att spridas till svenska gymnasieelever. Det är en gripande berättelse om att leva med fasansfulla minnen.

En känsla av lyx mitt i gråaste årstiden

När det är som allra gråast och fnöskigast för oss vanliga dödliga och huden har den märkligaste nyans av lättmjölk och äggskal och håret lever sitt egna liv nånstans mellan penntroll och blöt hund – då är det galahögsäsong borta i Hollywood.
Men även för musiker, skådisar och modemänniskor här hemma i Sverige.
Artikel 2 av 9
"Lågt att utnyttja ett akut sjukdomsfall"
Tillbaka till startsidan