Onsdagens Fair Play Cup markerade slutet på sommaruppehållet för flera lokala lag, som snart drar i gång med de än mer viktiga matcherna i serien.

Dit får Ekedalen med sig en skön känsla, efter att ha vunnit hela Fair Play Cup före bland annat division 3-lagen IFK Tidaholm och Tidaholms G&IF. Laget gick obesegrat genom den fyra matcher långa turneringen, och tappade endast poäng i 0–0-matchen mot IFK.

I övrigt stod division 6-jumbon Folkabo upp bra i flera matcher, och tog en överraskande tredjeplats. De vann mot Fröjered – som tog poäng i 0–0-matchen mot Giff – och kryssade mot Tidaholms G&IF, även om IFK Tidaholm visade klassen med en 8–0-seger i kvällens avslutande match.

LÄS OCKSÅ: Jumbo i division 6 – på Fair Play Cup laddade Folkabo med hårt motstånd

Giff hittade inte nätet en enda gång på de fyra matcherna, som slutade med tre oavgjorda och en förlust. Tilläggas bör att såväl de svartvitrandiga som IFK roterade rejält i laget mellan matcherna.

På damsidan fanns två lag med, sedan Tidaholms G&IF fått lämna återbud. Division 2-laget IFK Tidaholm visade skillnaden mot Fröjered/Korsberga, vann första matchen med 7–0 för att en och en halvtimme senare vinna med 3–0.

Annons

BILDEXTRA: Se dueller, felträffar och annat från Fair Play Cup

Slutställningen i Fair Play Cup

Herrar:

1) Ekedalens SK, 10 poäng

2) IFK Tidaholm, 8 poäng

3) Folkabo IK, 4 poä..

Slutställningen i Fair Play Cup

Herrar:

1) Ekedalens SK, 10 poäng

2) IFK Tidaholm, 8 poäng

3) Folkabo IK, 4 poäng

4) Tidaholms G&IF, 3 poäng

5) Fröjereds IF, 1 poäng

Damer:

1) IFK Tidaholm, 6 poäng

2) Fröjered/Korsberga, 0 poäng