Det är Tidaholms Riksteaterförening tillsammans med Tidaholms kommun som står som arrangörer. Föreställningen är gratis och tar cirka 45 minuter.

Systrarna K är precis som namnet berättar systrar - Åsa och Karin Karlson. Det är storasyster Åsa som sjunger, leder gympa och alltid har olika projekt på gång. 1999 var Åsa med Galenskaparna och badade på Göta Lejon i showen ”Alla ska bada”. Lillasyster Karin har också alltid gillat att sjunga och har bland annat sjungit i dansband. 1994 var hon med i Robert Brobergs föreställning Målarrock.

De jobbar med olika typer av underhållning riktade både mot vuxna och barn. Föreställningen på söndag handlar om två prinsessor som är ute på vift och hamnar i Astrid Lindgrens fantastiska sagovärld. Som tur är finns det saker nerpackade i resväskorna som passar in hos Madicken, Emil och Ida, Karlsson och Pippi och många fler. En både rolig och spännande föreställning med mycket sång och musik utlovas.

Showen ”En svängom i Astrids värld” passar barn över fyra år, det vill säga den passar alla som gillar sina Lindgrenfigurer men också alla dem som inte lärt känna dem ännu. För då är det nämligen dags! Så se till att packa picknickkorgen och planera in en skön söndagseftermiddag ihop med Systrarna K.

Maria Nilsson