Vi testade maten i femton av restaurangtälten på Matfestivalen.

P.A Langos

Relaterat: Inte riktigt som västkusten – men nära nog

Festivalbananen - det blir inte godare

Relaterat: Festivalbanan - godare än så blir det inte

Barnens matfestival

Relaterat: Det är pannkakor, grädde och sylt – det räcker långt

Caseys fish and chips

Relaterat: Lite som en väldigt fin fiskpinne

Bakfickan Bistro

Relaterat: Pizza med vildsvinssalami – en ren njutning

Rivieras kolgrillade entrecote

Relaterat: Rivieras kolgrillade entrecôte - mör och saftig

Babemba med västafrikanska smaker

Relaterat: Smak av Västindien

Pitchers med tydlig smak av grillat

Relaterat: Tydlig smak av grillat

Plateux´s picklade rödlök- mums!

Annons

Relaterat: Och så var det den picklade rödlöken

Flying Brewery japanese - helt enkelt

Relaterat: Helt enkelt på japanska

Rådhuskaféets raggmunk - en klassiker

Relaterat: En riktig klassiker

Pinchos - för tacoälskare

Relaterat: För tacosälskare

China towns vårrulle

Relaterat: Så som en vårrulle bör smaka

Trattoria Calcio och en pizza blanco

Relaterat: En pizza blanco är aldrig fel

Lilla krogens filloumi

Relaterat: Filloumin faller i smaken