Anne-Li Ödvall kommer från Hjo och började i en tidig ålder intressera sig för sång och musik. De framföranden hon gör sker i kyrkor och församlingar.

Vid torsdagsträffen presenterades ett stort antal visor. Vår främsta visförfattare Dan Andersson var ett populärt inslag där Anne-Li spelade och sjöng med stor inlevelse. Den som ville bland åhörarna kunde sjunga med för att ytterligare höja den goda stämningen i den fina klubblokalen.

Annons

Fler sånger framfördes, som Monica Zetterlunds " sakta går hem genom stan".  En av Evert Taubes dramatiska visor sjöngs Balladen om briggen , Blue Bird av Hull Ingen lämnas oberörd av denna visa. Så skimrande var alltid havet, kan man inte höra för många gånger.

Som efterföljande kom Robban Broberg vilken var en musiker och författare med mer lättare atmosfär. Båtlåt - som bara båtar kan, Jag skall plocka alla blommor och Maria Therese min vän.

Med en övergång inför hösten framfördes en favoritvisa nämligen Höstvisa som är en finlandssvensk visa med text av Tove Jansson och musik av Erna Tauro: Skynda dej älskade, skynda att älska, dagarna mörknar minut för minut.

Till sist sjöng Anne-Li, Gunnar Wiklunds Nu tändas åter ljusen i vår lilla stad detta får ses som en avslutning och hyllning till vår egna lilla stad Tidaholm, och Anne-Li för en mycket fin genomförd musikstund.