Svar till insnöad.

Normalt sett brukar jag av princip inte svara på anonyma insändare.

Men jag känner mitt medborgerliga ansvar att hjälpa dig, "Ej insnöad"

Hos kommunens biståndshandläggare får du hjälp med boendeplacering, hjälpmedel och annat som kan vara svårt att få ordning på i tillvaron tel. 60 64 16 eller 60 64 17.Där finns även en speciell boendehandläggare som är behjälplig tel. 60 64 73

Uppenbarligen fungerar inte er grannsamverkan i nuläget . Men börja med att köpa några flaskor av en bra sorts pratöl tex. Stjernsunds Bryggeri lager nr 33224 för 21.90 eller om ni vill ta snöskottningen till en högre nivå, Jägermeister i 9 småflaskor 20 ml nr 749. De räcker till hela kvarteret och snöskottningen kommer bli ett rent nöje. Så pass att ni står och välkomnar snöplogen när den dundrar förbi. Ett alkoholfritt alternativ är Mariestads 0% alc, men ingen bra kombo med blötsnö. Hyr sedan en minibuss ihop med grannarna åk till Jula köp nya fina snöskyfflar med värme i handtaget och LED belysning.

Tommy Danielsson Brukets Allservice. (Redaktionen har fått numret). Där får du all hjälp du behöver . Exempelvis med gräsmattan , för det är lite som med snön, precis när man klippt, trimmat å krattat löv så nog fasen växer det upp nytt och kommer nya löv blåsandes. Pris ca 380 kr/tim. men stöd utgår till pensionärer där biståndshandläggaren har godkänt insatsen.

Annons

Inte vet jag om yttrandefriheten är bättre i Spanien, men den är nog bättre än om du till exempel flyttar till Turkiet. Undvik Sibirien för där lär du inte kunna klaga, när det kommer 2 m snö utan att KGB kommer och beslagtar både dig och skyffeln. Men vill du köpa hus i Spanien så kan du gå in på Spanskahus.com där finns 400.000 till salu.

Malaga är fint och garanterat snöfritt. Det enda som kan hända är att du kan få en och annan sandstorm in på gården. men då får du väl byta signatur och köra en klagovisa till Malagas kommun.

Ja, jag är kommunalarbetare och skriver denna polemik helt ideellt.

Men de som kör snöfordon har nog en lön på ca 26.599 till 28.744 SEK/mån+ OB

Inga fler kommentarer lämnas i ämnet.

Hälsningar Per Wahlström

LÄS MER: Skott år varje år