Ordförande Majken Nielsen öppnade mötet och hälsade alla hjärtligt välkomna. Föreningen har fått en ny medlem i januari. Ordförande informerade om att PRO:s kongress hålls i Stockholm den 15 - 17 juni 2018.

Inte mindre än 322 motioner har inkommit. Pensionsgruppen slöt i december en överenskommelse om pensionerna. Där föreslås bland annat höjd pensionsålder och förändringar i PPM-systemet.

Den 6 - 9 mars är det PRO-DM i bowling i Forshallens bowlingcenter.

Annons

Bingon i Villan varannan onsdag började den 17 januari och pågår t.o.m. 25 april under våren. Vårprogrammet är klart. Föreläsningarna på Helliden blir som vanligt på fredagar med start den 16 mars men programmet är inte klart ännu. Resan till Ullared blir den 20 mars om tillräckligt många är anmälda, anmälan är bindande. Trivselkväll blir det på Festvåning fyran den 18 april, Hemliga resan är planerad till den 12 juni. Fiskedagen på Hökensås blir den 24 augusti. Vistelsen i Gamla Köpstad är bokad den 12 - 16 augusti. Resegruppen jobbar för fullt med planeringen och så fort en resa eller aktivitet är klar kommer det ut anmälningslistor och information på månadsmöten och på hemsidan.

Så var det då dags för kaffepaus, Tidaholms Sparbank bjöd på tårta.

Herr och fru Hackspett från Fridene som de kallar sig, stod för underhållningen denna fredag eftermiddag. Duon hade gjort en PRO-special enligt herr hackspett. Musiken bestod av Evert Taube, countrymusik, visor, Gustaf Fröding och en hel del annan musik. Marita spelar fiol, munspel och "Beppe" spelar gitarr. Duon avtackades med en bukett tulpaner och varma applåder. Det blev ett extra nummer också.

Sparbankens vd Jan Blennow och hans medarbetare Ellen Claesson och Elin Jungergård informerade bara lite snabbt om de digitala utbildningar som finns att tillgå på banken, den som var intresserad fick boka in en tid efter mötet.

Ordförande avslutade mötet och tackade alla som hade kommit. Efter det så var det dragning på försålda lotter.