Det var i förra veckan som Fröjered hade sitt årsmöte. Där presenterades Marie Gustavsson som ny ordförande i föreningen efter Roger Lundvold.

– Det känns jättekul och väldigt inspirerande. Vi har massvis med duktiga spelare och ledare i föreningen, säger Marie Gustavsson.

Marie har varit med sedan Fröjereds innebandyförening bildades och dottern Matilda Fogelberg spelade tidigare i klubben.

– Det är roligt att komma tillbaks till styrelsen och se att vi har blivit så många som jobbar runt innebandyn på ett eller annat sätt. Vi har precis börjat arbeta inför kommande säsong så jag vet inte riktigt hur det ser ut ännu, men det är kul att se hur föreningen utvecklas och det känns som vi har mycket bra på gång.

Fröjereds styrelse kommer att bestå av fem personer. Carina Darolf valdes in som kassör och Åsa Sääf, Anna Nordh Svensson och Thord Johansson kommer också att ingå i styrelsen.

Magnus Svensson och Robert Johansson kommer arbeta i damsektionen. Nytt till nästa säsong blir också att Fröjered utöver allsvenskan och juniorallsvenskan kommer att ha ett lag i division 1, skriver klubben på sin hemsida.

– Vårt F03-lag kommer bli det lag som spelar i juniorallsvenskan. Det är ett väldigt duktigt lag och det kommer att bli en utmaning för dem i vinter att spela i en så bra serie, säger vice ordförande Thord Johansson till klubbens hemsida.

Annons

På herrsidan är Joakim Olofsson fortsatt senioransvarig. I ungdomssektionen kommer Jonas Öhgren, Benny Eriksson, Rikard Sveder att ingå.

Årsresultatet för föreningen visade ett underskott på 12 000 kronor.

– Men då hade vi köpt dräkter till alla våra 14 lag som vi valde att betala av på ett bräde. Resultatet var ändå bättre än vad vi hade budgeterat. Vi hade budgeterat med ett minus på 56 000, och trots att vi fick lite dyrare resekostnader än vad vi hade räknat med när det juniorallsvenska laget hamnade i Värmlandsserien höll vi budgeten väl, säger Thord Johansson.