Just nu gör Jill Johnson inte bara tittarsuccé i SVT med sin Veranda. Hon är också aktuell med sin Las Vegas-inspirerade show That's Life på Gothia Towers i Göteborg.

På grund av, eller tack vare, det stora publikintresset meddelar nu arrangören att en extraspelning satts in i Skövde den 17 februari.

Annons

Föreställningen speglar en hel del av sångerskans eget liv, men också fånga storheter som Sammy Davis, Dolly Parton och Frank Sinatra. För Jills del blir det här en ganska personlig resa.

Vid konserten, som ska hållas i Arena Skövde, medverkar 22 musiker, konstnärer och artister. Bland andra märks de två skaraborgska nycirkusartisterna Joachim Assarsson och Karin Odermatt, för många kända från TV som Jecko och Jessie.

– Jills producent kontaktade oss redan i april och menade att vi var några av få artister som skulle klara att iscensätta vad de tänkt sig. Vi fick också vara med och skriva manus till vår del av föreställningen, sa Joachim Assarsson när vi intervjuade akrobatparet tidigare i höst.

Joachim och Karin lovar bjuda på luftakrobatik, flygningar och illusioner av olika slag. Dessutom ska de spela Jill Johnsons butlers.

– Vi kommer bokstavligt talat att flyga i luften med hjälp av tre nyinköpta maskiner som tillåter människor att lyfta från marken. Jag och Karin kommer också att göra bungyjumps hängande från taket.