Fotbollssäsongen går mot sitt slut och i den 19:e omgången i division 3 mellersta Götaland ställs IFK Falköping mot IFK Tidaholm på Odenplan.

Ett möte som FT- och VB-sporten gemensamt kommer att sända.

- Det känns så klart jättebra att vi kan erbjuda våra läsare det här. Både IFK Falköping och IFK Tidaholm är två lag som genom åren byggt upp en sorts rivalitet mellan sig och matcherna har historiskt sett varit underhållande och välbesökta, säger Milad Akbarzadeh på Hall Medias sportredaktion.

En extra krydda blir också att båda lagen har massor att spela om. I toppen försöker IFK Tidaholm hålla undan för Trollhättan. IFK Falköping kan å andra sidan ta ett rejält kliv mot säkrat kontrakt vid seger. Laget har fem poäng ner till Götene på kvalplats.

Registrera dig som Premiumkund redan nu, så är det bara att titta när sändningen startar! För att ta del av erbjudandet för 1 krona - helt utan bindningstid ska du registrera dig som Premiumkund genom att följa alternativen som kommer upp när du klickar på en Premiumartikel. För mer information om Premium, klicka här.