Kvinnan i lägenheten hinner knappt öppna dörren för än hon träffas av de första slagen. Hon faller blödande omkull på golvet och då övergår 28-åringen till att sparka henne.

Vittne till händelsen blir en dotter, hon börjar gråta och säger åt kvinnan att sluta.

Vill få ut angriparen

Mannen hör att något är fel och försöker få ut den aggressiva kvinnan ur bostaden, då angriper kvinnan istället honom och han får ta emot flera slag. Till sist håller han fast henne och lyckas med stort besvär knuffa henne ut ur lägenheten.

Dörren slår sedan igen med en smäll.

Kvinnan som är kvar i lägenheten blöder näsblod och får sedan flera rodnader och blåmärken efter attacken.

Oklart motiv

Motivet är fortfarande ganska oklart och 28-åringen förnekar att hon har begått några brott mot paret. En möjlig anledning till bråket ska enligt den åtalade själv ha varit att hon ville diskutera ett sms om att barnen skulle leka, som hon reagerat negativt på.

En annan teori är att det skulle röra sig om någon form av svartsjuka.

Händelsen leder emellertid nu till att angriparen åtalas för misshandel och hemfridsbrott.

Rattfylleriåtal

Vid ett anat tillfälle ska hon ha gjort sig skyldig till rattfylleri och smitning från olycksplats. Ett vittne ser hur en bil i hög fart kör in i ett räcke vid Havstenavägen och Ekängsvägen.

Fordonet lämnar sedan platsen utan att ringa polis eller Skövde kommun.

När polis anländer till 28-åringens bostad hittar de henne stående vid bilen med nyckeln i handen. En provtagning visar att hon är påverkad av alkohol och narkotikaklassade tramadol.

Annons

Patrullen noterar vid tillfället att hon talar sluddrigt.

Nu åtalas hon även för rattfylleri och smitning från olycksplats.