Att Jonathan Guggenheim blev kvar som huvudtränare stod klart tidigt. Under hösten stod det även klart att Ashor Gewargis forsätter som assisterande spelande tränare och till sist kompletterades staben ytterligare med Christoffen Dönnes. Nu är även organisationen runt om A-laget näst intill klar. Michael Löfborg, som de senaste åren varit tränare för Norra Fågelås i division 5, är klar som coach för U-lagen nästa säsong.

Annons

Jag är alltid Giffare, så det är ett lätt steg. Kan man bidra med något är det alltid roligt. Tanken var att jag skulle trappa ner lite och vara ledig mer på helger och så, men måndagar då U-laget troligtvis spelar fungerar utmärkt. Jag ska försöka puffa på spelarna så att de blir A-lagsspelare, säger Michael Löfborg till klubbens hemsida.

Löfborg har tidigare varit aktiv i Giffs U-lag, då som assisterande tränare.

– Att Giff satsar på de unga gör ju att man vill vara med. Jag har jobbat väldigt mycket med ungdomar. Det har alltid varit roligt med ungdomar och man får tillbaka väldigt mycket.

Samtidigt står det klart att Anton Dittmer och Martin Kjellander kommer att arbeta med juniorlaget. Både Dittmer och Kjellander arbetade i TG&IF även under förra säsongen och Dittmer var både spelare och tränare under 2017.