Peter Brolin gick in med målet att försöka vinna en match i den hårda konkurrensen. I första gruppspelsmatchen stod Peter för den kanske största skrällen i tävlingen när han lyckades vinna med 3-1 i set mot Patrik Zackrisson från Södertälje. Zackrisson har 2237 poäng på rankingen, nästan 700 poäng mer än Peters 1563.

I andra matchen lyckades Peter ta sin andra fina skalp genom att slå en estländsk spelare med 3-2. I den tredje matchen blev det dock för tufft mot ytterligare en svensk elitspelare och matchen slutade 0-3. Trots två segrar i gruppen räckte det inte till A-slutspel.

Tufft avslut

Peter fick nöja sig med b-slutspel och där han höll på att vända ett 0-2 underläge men trots setboll i fjärde fick han ge sig med 1-3. Dubbeln spelade Peter med f.d. Tidaholmaren Per Persson. I gruppen mötte de ett toppseedat svenskt par och ett par med en estländsk och en finsk spelare.

Det visade sig bli en lite för tuff uppgift men i b-slutspelet var de snubblande nära att nå final efter att ha tappat en 2-0 ledning och 9-4 i skilje i semifinalen. Dessutom hade de 4 matchbollar innan de till slut fick ge sig med 15-17 mot de slutliga vinnarna.