Vad kommer du att prata om?

– Min grundtes är att alla är bra och dåliga på olika saker och att vi har olika förutsättningar. Det viktiga är inte vilka sådana vi har utan vad man gör med dem. Jag ska också prata om att njuta av resan och ha kul under tiden.

Vilka mentala strategier ska du dela med dig av?

Sweden Outdoor Festival

När? 16-17 september

Var? Billingen, Skövde.

Vad? Bland annat SM i utomhusmatlagning,..

Sweden Outdoor Festival

När? 16-17 september

Var? Billingen, Skövde.

Vad? Bland annat SM i utomhusmatlagning, prova-på-aktiviteter som rullstolsinnebandy och föreläsningar.

– Att sätta upp små mål som är lätt att uppnå. Alla vill få känslan av att ta sig framåt eftersom det är enklare att göra framsteg då. Visst är det coolt att ha ett högt mål i horisonten, men för att behålla drivkraften måste man klara av mikromål.

Vad hoppas du att publiken kommer att ta med sig hem?

Annons

– Det blir individuellt, beroende på var man befinner sig i livet. Men i grunden att köra med det du har. Jag är ett levande bevis på det.

Vad väntar framöver för dig?

– Jag ska ut på en föreläsningsturné i höst tillsammans med artisten Boris René som ska sjunga i pauserna. I mitten av oktober deltar jag i Ironman i Kalmar.

Du som har bestigit Kebnekaise och Kilimanjaro och skidat till Sydpolen, finns det någon utmaning du aldrig kommer att anta?

– Jag skulle inte sjunga inför en stor publik! Och att bestiga Mount Everest är en kul tanke, men jag bedömer riskerna som för stora.