Miss Li, eller Linda Therese Karlsson som är hennes riktiga namn, är känd för låtar som Oh Boy, Ba Ba Ba och I heard of a Girl. Tillsammans med Lars Winnerbäck sjunger hon låten Om du lämnade mig nu och 2012 medverkade hon i programmet Så mycket bättre. Hennes tolkning av Pugh Rogefeldts Här kommer natten klättrade snabbt upp på Digilistans förstaplats.

I november släppte Miss Li sitt nya album ”A Woman’s Guide To Survival” och ger sig inom kort ut på vårturné. Turnéns amndra stopp blir på Vara konserthus den 8 april.

– Den gångna sommarens turné var verkligen en av de roligaste som jag och mitt band gjort. Någonsin. Jag har verkligen lagt min själ i det nya albumet, och jag kan knappt bärga mig tills jag och mitt band får spela detta live, hälsar Miss Li.

Det har varit ett hektiskt år för Miss Li, och sedan releasen av singeln ”Aqualung” i januari har hon genomfört en sommarturné, släppt ytterligare tre singlar, spelat in en turnédagbok och arbetat fram ett nytt album. Miss Li och hennes producent/låtskrivarkompanjon Sonny Gustafsson är även flitigt anlitade låtskrivare till andra artister och medverkade senast på ”Kids in love”, titelspåret på EP:n signerad den norska stjärnproducenten Kygo.