Du behöver följande till 4 portioner & 1 matlåda:

500 gram kassler

2 dl gröna ärtor (frysta går hur fint som helst)

1-2 vitlöksklyftor

2-3 dl créme fraiche

1-2 msk kycklingfond

1 gul lök

1 tsk dijonsenap

Smör

Rapsolja

Svartpeppar

Parmesan

Gör så här:

Skär kassler i tärningar. Hacka den gula löken & riv den vita.

Hetta upp en stekpanna & häll i lite olja & en klick smör. Stek kasslern tills den får fin färg, tillsätt gul & vitlök.

Slå på fonden & ca 2,5 dl vatten, peppra.

Låt småkoka 5 minuter.

Rör i créme fraichen & senapen, låt koka ihop i ett par minuter. När det är dags att äta rör man i de gröna ärtorna.

Serveras med tagliatelle & gärna lite riven parmesan på toppen.

Givetvis serveras lite goa grönsaker vid sidan!

Mat