Sexton mixade tvåmannalag spelade boule i Tidaholm i tisdags. PRO arrangerade för första gången en s.k. lusseboule. Arrangemanget blev så uppskattat att det kanske är början på en tradition. Extra festligt blev det när glada femåringar och deras tre fröknar tågade in i en spelpaus och sjöng lucia- och julvisor.

— Vi har övat så mycket, försäkrade en i gruppen och nog märktes det.

Själva tävlingen spelades som 5 monrad med något kortare speltid än vanligt men med extraomgång efter signal. Två lag från Bonbon, det vill säga Skövde tog de båda främsta platserna. Inför sista omgången hade Angela och Nisse Johansson att ta hem slutsegern men då krävdes det att man slog rutinerade paret Dorothy och Leif Johansson med minst tre poäng i sista matchen. Vann gjorde de men bara med en enda futtig poäng trots att man länge ledde stort. Nu blev det än en gång Dorothy och Leif som vann. Tibroparet Barbro och Karl-Bertil Andersson tog tredjeplatsen i en tävling som var jämnare än vanligt.

Hemmaklubben TBF ställde upp med hela sex mixade par och bäst gick det för Britt Nilsson och Orvar Andersson som hamnade precis utanför prispallen.