Filmen om Björn Borg, tennisikonen och en av Sveriges största idrottsmän genom tiderna, har fått bra recensioner både i Sverige och utomlands.

I dagarna har filmen även visats på filmfestivalen i Toronto i Kanada. Där har huvudrollsinnehavaren Sverrir Gudnason nu belönats med priset "IMDb Breakout Star Award".

Priset delas ut av IMDb (International Movie Database), som är en sajt med sammanställningar av många filmer som har gjorts över hela världen. Priset förkunnar att Sverrir Gudnason nu bedöms vara en skådespelare som den närmaste tiden har potential att slå igenom stort internationellt.

"Hoppla, där slog Sverrir igenom internationellt! Allas vår "Björn Borg" åker inte hem tomvänt från Toronto", skriver Ronnie Sandahl på Facebook.

38-årige Sverrir Gudnason har i Sverige bland annat blivit känd för roller i filmer som "Monica Z", "Min så kallade pappa", och i många av "Wallander"-filmerna. Kanske innebär rollen som Björn Borg att den svensk-isländske skådespelaren nu kan bli aktuell även för filmer som görs utanför Sverige.