2012 kom Carl-Johan Sjögren till Skövde IK för första gången. Då blev sejouren två säsonger lång innan han flyttade till IK Pantern. Sen återvände han till SIK för att nu, två säsonger senare, lämna klubben för Troja/Ljungby.

– Det känns spännande. Jag var på besök i klubben förra veckan och de pratade om sina målsättningar och ambitionerna rimmade också med det jag vill. Det är att ta ett steg upp och det känns som Troja/Ljungby är en förening som har möjligheten att göra det. Det känns bra men sedan är inget skrivet i sten bara för att ambitionen och laget är bra utan hockey är hockey. Det känns väldigt bra och det känns som vi har chansen att få en väldigt rolig säsong, säger Carl-Johan Sjögren till SLA.

LÄS MER: Skövde IK värvar back från Oskarshamn

27-åringen hade ett kontraktsförslag från Skövde IK men valde alltså att tacka nej.

– Vi hade en diskussion med ett par lag. Ett av dem var Skövde men sedan kände vi att Troja var en bra klubb både hockeymässigt och på det privata planet. Det blev en bra och smidig lösning för familjen. I och med att vi flyttar ner med hela familjen så känns det också bra att ta två år till att börja med, säger forwarden till SLA.

Annons

Sjögren gjorde föregående säsong 27 poäng för SIK och säsongen innan det 46.

LÄS MER: Skövde IK värvar U-landslagsmeriterad forward