Vet du mer? Har du bilder?
Tipsa

Kaffestugan på Museigatan 5 drabbades av inbrott någon gång mellan fredagskväll och lördag morgon. Gärningspersonen eller gärningspersonerna har troligtvis tagit sig in i lokalen genom en dörr på kaféets baksida.

– Vi vet inte i nuläget vad som är tillgripet, det får målsägende återkomma med, säger Daniel Druid, förundersökningsledare i Skaraborg.

Polisen har varit på plats och gjort en teknisk undersökning, men man hade vid klockan 16.30 på lördagen ännu ingen misstänkt.

Två skolor drabbade

Annons

Under lördagen upptäcktes det även att Stallängsskolans förskola Syrsan, samt en förskola på Vråbolsgatan, drabbats av inbrott. Inbrottet på Stallängsskolan ska ha skett någon gång mellan fredagskvällen och lördagen.

Inbrottet på Vråbolsgatan skedde någon gång under fredagen mellan klockan 08-11.00 på morgonen.

– Ytterdörren var uppbruten [på Vråbolsgatan], men det är oklart vad som tillgripits. Vi har gjort en teknisk undersökning på platsen, och fått fram spår som kan leda vidare, säger Daniel Druid.

Dator stals från föreningslokal

Tidaholms Bouleförening var nästa verksamhet som drabbades. Inbrottet skedde någon gång mellan torsdagen och lördagen.

– En okänd person har tagit sig in i lokalen och tagit en dator från bouleföreningen, säger Daniel Druid.

Polisen har inte fått in några vittnesuppgifter till något av inbrotten. Vet du mer? Har du sett något? Kontakta polisens tipstelefon på 11414.