Tidaholm

Ing-Britt Vesterback och Lars Heulin, Skövde Bonbon, var med för första gången och vann. Här flankeras de av t.v. Eva Johansson /MikaelKarlsson från Vara och t.h. av det bästa Tidan-laget Eskonniemi/ B. Nilsson.

Inomhusspel innebär max 16 lag och Britt-Marie Billström suckade lite med tanke på att man kunde ha spelat utomhus i det vackra vädret och därmed dubblat antalet lag. Det är ju inte så lätt att förutse vädret i slutet av oktober.

Nu blev det en mycket spännande tävling inomhus där inget lag gick obesegrat. Tre lag stannade på fyra segrar. BonBonduon Ing-Britt Vesterback/ Lars Heulin skaffade sig tidigt en imponerande klotdifferens och kunde kosta på sig att tappa sista matchen med en enda poäng.

Varaparet Eva Johansson/ Mikael Karlsson hade behövt vinna med minst sex poäng för att ta hem slutsegern. Tredjeplatsen togs av alltid framgångsrika paret Taiso Eskonniemi/Bengt Nilsson från Tidan. Av de fyra TBF-lag som deltog lyckades Thor-Allan Tullsjö/Tommy Svensson bäst med en femteplats.