Redan för ett år sedan firade Niklas Strömstedt framgångar med showen Ett ljus i mörkret på Grand hotel i Stockholm. I år har den mångsidige artisten gett sig ut på turné med föreställningen och i helgen var det Skaraborgs tur.

Då kom Niklas Strömstedt och hans orkester till Skövde stadsteater. Under den 90 minuter långa föreställningen bjöds publiken på en rad klassiska hits blandat med stämningsfulla jullåtar.

Mellan låtarna pratade Niklas Strömstedt om stort och smått på ett ofta humoristiskt vis. Som det faktum att en tomtedräkt kan vara ett riktigt bra köp.

– En sådan behöver man bara köpa en gång - den blir aldrig omodern, konstaterade artisten skämtsamt och förklarade att han är den som alltid får uppdraget hemma.

Med sig på scen hade Niklas Strömstedt ett gäng välmeriterade och välspelande musiker: Marika Willstedt (piano, cello, sång), Sara Niklasson (gitarr, mandolin, fiol, sång), Tobbe Fall (gitarr, sång), Måns Block (trummor, sång), Mats Persson (slagverk, mandolin, sång) och Thobias Gabrielsson (bas, sång).

Relaterat: Strömstedt tar julen till Skövde
Pop
Jul