Med sig har de den prisbelönta kören från Södra Vätterbygdens folkhögskola i Jönköping. Tillsammans bjuder de oss på en glittrande soulshow med en blandning av musik, humor och allvar. Konferencier för kvällen är Thomas Tegnér.

LaGaylia Fraziers är stark och livfull och alldeles full av känslor som hon förmedlar med sin röst. Nu är hon aktuell som jurymedlem i Tv4:s Talang för andra gången och i somras fick hon återigen sjunga inför ett fullsatt Ullevi tillsammans med Håkan Hellström.

Bandet Consoul är ett av Sveriges mest anlitade liveband och spelar med flera av landets stora artister. De har en stor och bred repertoar med sig i bagaget.

Allt detta ackompanjeras denna lördagskväll av kören från musiklinjen på Södra Vätterbygdens Folkhögskola i Jönköping. Deras repertoar innehåller allt från Sting, Tina Turner till svensk folkvisa och klassiskt. Just denna kväll kommer körledaren Ove Gotting och kapellmästaren Gittan Glans vid pianot att få svänga taktpinnen till soullåtar som publiken kommer att känna igen.