Det handlar om att akrobatik, teater, dans och drama möts på en hög nivå.

Den världsberömda gruppen gästar Skövde i ett arrangemang av Riksteatern Skövde kommande onsdag, den 11 april på Stadsteatern i Skövde Kulturhus.

Inspirerad av regissörens och flera medverkandes familjehistoria och konstnärernas personliga bakgrund, inbjuder föreställningen Roots hela familjen (från ca 13 år) till en rafflande och visuellt imponerande och nästan överväldigande cirkusupplevelse.

Tillsammans med de åtta artisterna dyker vi in i Cirk La Putykas fantasifulla, gripande och kärleksfullt kaotiska värld.Publiken kan se fram emot en rolig resa från cirkusens tidiga dagar med udda karaktärer och bländande kostymer, kraftfullt artisteri, dynamisk koreografi och ett omtumlande soundtrack.

En scenvärld har skapats där obegränsad uppmärksamhet har ägnats åt detaljerna, och där ett antal överraskningar väntar publiken.

Njut av Cirk La Putykas estetik och uppriktiga entusiasm.

– Var och en av oss kommer från olika delar av världen. Vi har olika erfarenheter och olika berättelser i bagaget, men vi förs alla samman genom cirkusen. Det är detta som vi vill dela med dig, säger regissören Rostislav Novak.

FAKTA: Föreställningen

Idé & Regi: Rotislav Novak m fl

Scenografi: Hynek Dríchal

Musik: Jan Ba..

FAKTA: Föreställningen

Idé & Regi: Rotislav Novak m fl

Scenografi: Hynek Dríchal

Musik: Jan Balcar

Kostym och mask: Kristina Záveská

Koreografi: Sárka Bocková, Aleksandr Volný, Aneta Antosová

Videoprojektioner: Jakub Jelen

På scen: Lisa Matilda Angberg, Michal Boltnar, Vojtech Fülep / Jiri Kohout, Daniel Komarov, Ethan Law, Mira Leonard, Esmeralda Nikolajeff, Jiri Weissmann

Annons