Det bästa av allt, det är bara att gå in på Spotify, skriva in "Julen är här igen" alternativt "Falköping" i sökrutan och njuta av den nyproducerade jullåten från Falköping.

De tre Falköpingsbaserade banden Playbacks, Billquist & Babs och Odd Colors medverkar alltså på ”Julen är här igen”, som är skriven av Perra Ljungberg.

– Även om varje band är unikt och har sin egen repertoar, så har vi gjort så mycket tillsammans de senaste åren, säger Perra Ljungberg.

– Så fick vi idén att vi skulle göra en julsång som en liten julhälsning till vår publik och våra vänner, tillägger han.

Låten skrevs för några år sedan, men har legat i byrålådan hos Perra.

– Varje år har jag tänkt att jag skulle göra något av den där lilla låten, men det var väl först nu som det var dags, berättar han.

– Alla i de respektive banden är med på inspelningen, så det blir som en jul-allsång, berättar Mia Wallengren från Odd Colors och Mathilda Eklund från Billquist & Babs.

"Julen är här igen” har släppts digitalt på Spotify och musikerkonstellationen bakom inspelningen kallar sig helt enkelt FALKÖPING.

Jul