Näringsidkarna på Torggatan nappade på guldsmeden Claes Anderssons förslag, att ha en egen dag. Somliga tjuvstartar idag fredagen men det är lördag 25 januari som utsetts till Torggatans dag.

– Det blir minst lika bra erbjudanden som under Black Friday, utlovade Andersson i en artikel i veckan.

Västgöta-Bladet gör gemensam sak med handlarna och håller redaktionen öppen under lördagsförmiddagen mellan klockan 10-12.

– Det är mycket som händer inom mediebranschen för närvarande, inte minst inom vårt eget mediebolag. Vi tror att tidaholmarna är nyfikna vad som är på gång och vi kan förhoppningsvis besvara de flesta frågor. Nyhetschefen Börje Andersson kommer också att finnas på plats, säger Claes Rydholm.

Kaffepannan står på för den som är sugen på elvakaffe.

Teknisk support

Allt fler tidaholmare börjar intressera sig för tidningens digitala lösningar. Men alla är inte så hemtama med tekniken och har svårt att komma igång.

– Vi på redaktionen får rätt ofta besök av kunder som vill ha hjälp med VB-appen och att kunna logga in på premiumartiklar. Vi försöker hjälpa till så gott det går. Det kan vara lite svårt att hinna med ibland, det är inte vår arbetsuppgift egentligen. Men den här dagen har vi tänkt att lägga fokus på att bistå kunder som vill ha teknisk hjälp eller vill starta ett digitalt abonnemang, berättar Rydholm.

Annons