Tidaholms G&IF var aktivt under frimånanden. Men även efter att frimånaden stängde pratade man från giffarnas sida om att det kunde bli fler nyförvärv. I måndags kom föreningen överens med 21-åriga mittfältaren Dennis Kazic.

Annons

– Ursprungligen är jag från Skövde AIK, men det klickade inte riktigt där borta så jag testade vingarna i Tibro. Nu senast har jag varit i Husqvarna i två månader.

Hur hamnade du i Husqvarna?

– Det gick via en kompis som hade spelat där tidigare. Jag läser till gymnasielärare i Jönköping. Det var ingen "wow-grej". Jag tappade motivationen, säger Kazic och fortsätter:

– Jag kom inte alls in i hela biten och jag var faktiskt på väg att sluta spela fotboll. Men sedan blev det lite ändringar och jag var på väg till en annan division 2-klubb, men när "Gummi" (Gudmundur Magnusson) hörde av sig så tänkte jag efter en gång till. Jag behöver utvecklas på den mentala biten och det ska jag jobba på i år samtidigt som jag ska försöka att hjälpa laget.

Vad har du fått för uppfattning om TG&IF?

– Det är ett skönt gäng och en ruskigt bra tränare. "Gummi" är den bästa man kan hitta här i området. Det finns flera bra, som Kjell Trakosdjanac som varit här tidigare, men "Gummi" är i en egen liga. Han kan jobba med alla bitar. Och han är ärlig framför allt. Jag gillar när saker och ting är raka. Det är nog därför jag klickar så bra med "Gummi".