Bulent Demirbag har ett förflutet i såväl Skövde AIK som IFK Skövde och Tibro AIK. I träningsmatchen mot Falköpings FK fanns Demirbag med i TG&IF:s lag.

– Jag tänkte känna på det lite. Jag är lite osäker på vad jag ska göra, vilken nivå jag ska spela på med tanke på att jag studerar. Jag vet inte vad jag vill göra riktigt än. Jag har tränat med IFK Skövde en månad men fick ett samtal från Giff om att de ville att jag skulle vara med och känna på det här och nu fick jag tillfälle att vara med i dag, sa han efter matchen.

Demirbag spelade mittback i första halvlek. I andra flyttade han fram som anfallare. TG&IF skapade mest i matchen, men FFK lyckades få in en sen kvitteringsboll.

– Jag tyckte att vi dominerade hela matchen, men vi missade för mycket. Vi behöver vara lite mer säkra i sista delen, i det avgörande. För egen del tycker jag att det var okej med tanke på att jag inte har spelat i någon klubb sedan 2013, sa Demirbag som tidigare representerat Turkiets futsallandslag och som spelat för IFK Skövde i futsalserien i vinter.

– Det har varit mycket inomhus och med kompisar och så, men det har inte varit aktivt i något utomhuslag. Nu känner jag lite på det och ser hur mycket tid jag har, om jag är sugen och om jag vill.