Enligt ett av spelbolagen där man kan spela på division 4 är TG&IF seriefavorit.

– Ja, man vet ju inte alltid vad de vet de här spelbolagen. Jag såg att ett spelbolag hade IFK Skövde som en av seriefavoriterna i tvåan... Det är väl bra om någon tror på oss, men jag vet inte vad det är för kvalité på den här serien. Åsarp/Trädet är säkert ett topplag, Ulvåker och IFK Mariestad är också topplag, de borde kanske ge mindre pengar tillbaka än oss för tillfället. Men man hoppas ju att vi ska finnas med där i toppen, säger Magnusson.

Ungt lag

Annons

I det Giff-lag som spelat träningsmatcherna kommer få av killarna in på krogen en lördagskväll. Magnusson har hand om ett ungt lag.

– Det är många som är studenter också så vidare. I början kommer lagen säkert ha flera spelare borta. Det är en del som ska på studentresor hos oss och sedan får man se om de blir kvar i Tidaholm när de har tagit studenten. Det finns väldigt många parametrar som är osäkra.

Hur känns det att vara tillbaka i TG&IF?

– Jo då, det känns bra. Det blev lite grann det samma som senast, att många försvann.

Är det du som skrämmer dem?

– Det vet jag inte. Många av de som försvann... det var väl så det ska vara. De ville kanske inte så mycket mer med sin fotboll än att ha roligt. Roligt ska man väl ha, men jag tycker att man ska försöka att utvecklas och bli bättre, säger "Gummi".

– Det som är roligt är att det kommit in lite unga, hungriga spelare som vill lära sig. Däremot hade man väl kanske önskat någon mer stöttespelare som kan bära upp det. För oss hade det varit bra att få in en sådan som Mårten Gustafsson som gick till Hjo. Men nu är det som det är. Vi får ta det därifrån. Det kommer säkert bli ett antal ungdomliga misstag, men det är sådant man får räkna med.