Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Andreas tillbaka i Melodifestivalen - hoppas Army of us kan bli en kamplåt

Andreas Johnson är först ut i Malmö och Melodifestivalens andra deltävling. Han tävlar med "Army of Us" som är en riktig arenalåt.

Han har skrivit tillsammans med Jimmy Jansson, Sara Ryan, Andreas ”Stone” Johansson och Sebastian Thott.

Andreas Johnson tog världen med storm när han 1999 släppte dunderhiten ”Glorious”. Låten blev en stor internationell succé och gick direkt in på engelska topplistans tredjeplats, där den sedan låg i flera veckor.

”Glorious” hade också framgångar i andra länder i Europa, Sydamerika, Asien och Australien och nådde plats nummer åtta på den amerikanska Billboard-listans ”Hot Dance Club Songs”.

Andreas tillbaka

Nu är den tävlingsinriktade artisten, mello-veteranen tillika fotbollstränaren tillbaka. För sjunde gången ställer han upp i tävlingen samma år som han firar 20-årsjubileum av sitt genombrott.

Nu är han tillbaka med en låt som kan mäta sig med bidraget där han började.

Senaste tiden har Andreas legat lite lågt på musikfronten. Han tränar fotbollslag och han hoppas att låten "Army of us" kan bli hans fotbollsspelares kamplåt.

Med låten knyter Andreas Johnson ihop säcken och han hoppas kunna se tillbaka på som den som definierade hans karriär som artist på lite senare dagar.

Lyssna på Glorius

Läs här startar Melodifestivalen i Skaraborg

Läs Mohombi siktar på seger

Läs jag möttes av en enorm kärlek

Läs Anna Bergendahl tillbaka

Läs G:sons fyrklöver