Om man anlitar en entreprenör för att få ett jobb gjort, då litar man på att jobbet kommer utföras. För ett drygt år sedan var jag en av dem som fick brev från Svenska kyrkan.

I brevet stod att det fanns brister på gravstenen som står vid mina föräldrars grav och att dessa brister behövde åtgärdas. Kyrkan föreslog att ett företag från Stockholm skulle reparera stenen. Jag ville anlita en lokal företagare. Det borde jag inte ha gjort, för sedan jag tog kontakt med denne Tidaholmsföretagare i maj 2019 har inget hänt. Inget alls.

Trots att jag har varit i kontakt med företagaren två gånger under sommaren och hösten har han hela tiden skyllt ifrån sig och skjutit upp när arbetet ska utföras. Jag förstår inte varför man tar på sig ett jobb och sedan bara skiter i att göra det.

I förra veckan kom ett nytt brev från Svenska kyrkan. Om inte sten åtgärdas kommer den att lyftas bort. Jag vet att jag inte är den ende tidaholmare som har drabbats av företagarens släpphänthet. Och jag är inte den ende tidaholmare som är förbannad över att jobbet inte blir gjort. Jag vill se det utfört och att det finns en gravsten att gå till.

Patrik Bergström