Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Arne nygammal ordförande i Labbås Car & Bike

När Stefan Axelsson avgick som ordförande för Labbås Car & Bike fick en nygammal ordförande axla ansvaret. Från och med nu är Arne Lundgren återigen ordförande för föreningen.

Föreningen Labbås Car & Bike höll årsmöte i Studieförbundet Vuxenskolans lokal på Hägnevägen i söndags. Totalt närvarade 19 personer. Stefan Axelsson avgick som ordförande men kommer även i fortsättningen att ingå i styrelsen. När Axelsson valde att "bara" ingå i styrelsen framöver röstade årsmötet fram Arne Lundgren att återigen axla ordförandeposten.

En ändring i styrelsen

Pekka Jokkela lämnade styrelsen och fick en blomma av Stefan Axelsson som tack för ett fint samarbete. Jokkela ersätts i styrelsen av Susanne Carlsson som också kommer att hålla i kassörskapet.

På det konstituerande mötet beslutades det om de olika arbetsgrupper som nu ska dra igång arbetet inför årets Motorlördag som traditionsenligt genomförs första lördagen i maj.

– Även de populära träffarna "Tisdagsfika" kommer att fortsätta som tidigare, berättade nye ordföranden Arne Lundgren.