Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Barbro Andersson, Falköping

I Broddetorps kyrka har begravningsgudstjänst ägt rum för Barbro Andersson, Falköping. Organist var var Gerts Gillberg och han inledde med att på orgel spela Amazing grace och avslutade med Time To Say Goodbye av F. Sartori. Solisten Veronica Lorentzon sjöng till eget ackompanjemang på piano Där rosor aldrig dör av D. Bergagård samt Sluta aldrig gå av S. Aldén.

Gemensamt sjöngs psalmerna 249 Blott en dag, 258 O, hur saligt att få vandra samt 248 Tryggare kan ingen vara.

Präst var Bengt-Åke Öhgren som i sitt griftetal utgick från Sv. Ps. 258:2: ”O, härliga lott: att leva där döden sin överman fått, där livet, som bleknat, sen hjärtvärmen flytt och vingkraften veknat, skall blomstra på nytt. där kärleken växer som solvärmen blid i vårfrudagstid”.

Vid graven på Broddetorps kyrkogård togs avsked barnen med familj, släkt och vänner. Barbros minne hade hedrats med vackra blommor och minnesgåvor till Cancerfonden.