Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Berusad person utan körkort smet från bensinnota

En person som smet från bensinnotan visade sig också vara berusad och sakna körkort. Det har även stulits en värdefull byggnadsställning i Tidaholmstrakten.

En person i en bil stannades av polis på 26:an vid Acklinga efter att ha tankat utan att ha betalat för sig. Personen i bilen saknade också körkort och blåste positivt. Personen som misstänks för rattfylleri, grov olovlig körning och för att ha smitit från bensinnotan är i 45-årsåldern.

Den misstänkte klagade på torrhosta och ont i halsen, varför ambulans tillkallades för att ta blodprov. Detta eftersom personen kunde bära på corona-virus och ambulanspersonal har tillgång till skyddsutrustning.

...

En byggställning av märket Haki värderad till 30 000 kronor har stulits från en fastighet i Lilla Kleven utanför Tidaholm. Det har skett någon gång mellan 1 februari och påskdagen.

...

En okänd person har brutit sig in i en garagelänga på Stensikagatan i Tidaholm och stulit en båtmotor, biltillbehör och verktyg, det skedde mellan annandag påsk och tisdagen.

...

Under påskhelgen har bensin slangats från en bil på Solkullegatan i Tidaholm. Torkarblad var också bortplockade från bilen.

...

En bil på Tidagatan i Tidaholm blev repad med ett vasst föremål, någon gång mellan långfredagen och påskdagen. Likadant blev en bil på Furulundsgatan repad någon gång mellan onsdagen och skärtorsdagen i förra veckan.

...

Vid Siggestorp utanför Tidaholm har en gröngul flakmoped av årsmodell ´69 stulits. En backspegel från en Volvo stals också. Det skedde under skärtorsdagen.

...

I Odensberg började det brinna i ett hus på skärtorsdagen när olja för fritering värmdes på spisen. Oljan började brinna och man försökte först utan framgång släcka elden med en brandfilt. Sedan användes även en pulversläckare och till slut lyckades de boende själva släcka elden. Räddningstjänsten var tillkallad men elden släcktes innan de nådde fram.