Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Bil i olycka på 49:an – nu varnar räddningstjänsten för glashalka

Sent på tisdagskvällen inträffade en singelolycka med bil på riksväg 49 strax utanför Varnhem. Räddningstjänsten varnar nu alla bilister att ta det extra lugnt på vägarna under nyårsnatten. – Ja, det är glashalt ute, säger inre befälet Christian Velander.

Larmet om olyckan kom vid klockan 23.20.

– Det verkar som att bilen kan ha kolliderat med vilt eftersom det ska vara en hel del bildelar i form av plastföremål utspritt på vägen, säger Christian Velander.

En ambulans ska, enligt räddningstjänstens Christian Velander, ha varit ute och kört i andra ärenden och åkt förbi det krockskadade fordonet. Men enligt SOS behövde ingen person föras till sjukhus för vård.

Enligt uppgifter från SOS ska det också vara frosthalka på vägarna runt om i Skaraborg under nyårsaftons kväll och natt.

– Ja, det stämmer. Det är glashalt på sina håll så det är mycket viktigt att man tar det extra lugnt om man kör bil, säger Christian Velander vid räddningstjänsten.