Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Misstänkt smitningsolycka utreds

Under fredagsmorgonen inträffade en misstänkt smitningsolycka i Skara. Enligt initiala uppgifter ska en bil ha prejat en annan bil och sedan smitit från platsen. – Vi har hört båda parter och det finns två olika verisoner om vad som inträffat, säger Sara Andersson, stationsbefäl på Lidköpingspolisen.

Olyckan inträffade vid 6-tiden på fredagsmorgonen på länsväg 184 utanför Skara. Det var om en lättare kollision där den ena bilisten uppgavs ha prejat den andra bilisten.

– Sedan ska bilen som prejade ha avvikit från platsen. Så det kan bli tal om smitning från trafikolycka, säger Thomas Wernefors, stationsbefäl på Lidköpingspolisen till tidningen på morgonen.

Olyckan orsakade inga personskador, men ett misstänkt trafikbrott utreds. Om det rör sig om en smitningsolycka är inte klarlagt. Polisen uppger att det är ord mot ord om vad det var som inträffade.