Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Biljettsläpp för nya Labbåsrevyn

7 mars 2020 är det premiär för Labbåsgängets nya revy ”Bara gör’t!” På lördag, den 7 december, släpps biljetterna.

Temat för Labbåsrevyn 2020 är ”Bara gör’t!”. I höst har det skrivits revynummer så pennorna glött. Uppslag har inte saknats och man kan förvänta sig en rolig och fartfylld blandning mellan sketcher, dans och sång och mellan lokalt och nationellt.

Den här gången är det Björn Holmgren som regisserar. Björn har regisserat revyer i många år. Han har bland annat regisserat Falkenbergsrevyn, som idag är Sveriges största revy, ett antal gånger.

– Vi har även två nya ansikten i ensemblen Marianne Ahlander och Ellen Sjögren, informeras det.

Marianne har tidigare spelat revy i Mariestad. I övrigt kommer publiken att känna igen Moa Adollarsson, Christine Lundgren, Jessica Lindberg, Martin Eriksson och Magnus Bodin, samt musikerna Peder Andersson, Robert Jakobsson, Marko Siila och Henrik Bromander.

I samband med Julmarknaden den 7 december släpps biljetterna. De går då att köpa hos Gångbart, Bellas spelbutik och även på nätet via Labbåsrevyns Facebook-sida.