Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Carina Bergfeldts babylycka: ”Jag är så fruktansvärt glad"

Skaraborgaren och SVT-profilen Carina Bergfeldt väntar barn. På Instagram berättar hon om lyckan att bli mamma: ”Nästan två år av misslyckade försök, misslyckad IVF, misslyckad inseminering, hormoner och sprutor och östrogen och annat elände, och till sist, en liten person som genom ett mirakel bestämde sig för att bli till på naturlig väg”, skriver hon på Instagram

SVT-korrespondenten Carina Bergfeldt, ursprungligen från Götene, ska bli mamma. Via Instagram berättar hon om sin babylycka tillsammans med sin man, danske journalisten Jesper Zølck.

Carina Bergfeldt berättar att paret försökt skaffa barn i två års tid. I inlägget berättar hon att babybeskedet kom i ett hotellrum i Panama.

”Jag är så fruktansvärt glad att den lilla människan i min mage får Jesper som pappa. Det är den finaste presenten jag kan ge till ett barn”, skriver hon.

Paret gifte sig tidigare i somras efter en förlovning och har varit tillsammans sedan sommaren 2017.

Carina Bergfeldt har varit utrikeskorrespondent för SVT sedan 2016, tidigare har hon arbetat på bland annat Aftonbladet och Skaraborgs Läns Tidning.