Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Dreamhack Summer flyttas till augusti

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Dreamhack Summer kommer att flyttas fram till helgen 6-9 augusti på Elmia i Jönköping.

Enligt Elmias vd Lotta Frenssen kommer Dreamhack Summer att flyttas från den 12-14 juni till den 6-9 augusti:

– Hälsa och säkerhet för besökare och utställare har alltid högsta prioritet och här fortsätter vi följa myndigheternas riktlinjer och direktiv. Beslutet att flytta fram Dreamhack Summer är en försiktighetsåtgärd och bygger på att agera med god framförhållning för att minimera skadan för alla inblandande parter, säger hon i det pressmeddelande som gick ut på torsdagsmorgonen.

Just nu pågår ett arbete med att försöka rädda en så stor del som möjligt av det ursprungliga programmet. Men förändringar kommer att ske, bland annat kommer Dreamhack Masters i Kinnarps Arena inte att genomföras i samband med Dreamhack Summer. Exakt hur Dreamhack Masters kommer att arrangeras är i nuläget oklart, men arbete pågår med att hitta en lösning.

De personer som har köpt biljetter men inte kan delta när Dreamhack flyttas fram i tid har en möjlighet att få sina biljetter återbetalade mellan den 19 mars och den 19 april.

De som vill ha uppdaterad information kring programmet och förändringar i detta kan gå in på länken: dreamhack.com/summer. Där finns också en sida med frågor och svar som man hänvisar till: https://dreamhack.com/summer/info/faq/.