Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Emil Forslund klar för Växjö Lakers: "Alltid ett hot"

Han har varit i Brynäs och Färjestad tidigare. Nu kan Tidaholmssonen Emil Forslund, 26, bocka av ytterligare en SHL-klubb på sitt cv – nämligen Växjö Lakers.

Vid lunchtid på annandag påsk gick den småländska föreningen ut med nyheten. Att de skrivit ett tvåårskontrakt med forwarden Emil Forslund.

– Emil är någon man märker att man möter. Alltid ett hot med sin fina skridskoåkning. Vi tycker att Emil har potential att vara en av seriens jobbigaste spelare att möta, kanske framför allt i boxplay, kommenterar Växjö Lakers sportchef Henrik Evertsson på klubbens hemsida.

Emil Forslund har spelat i Brynäs de två senaste säsongerna, men blev i vintras utlånad – först till finska SaiPa (fyra matcher) och därefter till Färjestad (tio matcher).

Dessförinnan var han fem säsonger i Tingsryds AIF.

Nu återvänder han alltså till Småland – för spel i sin fjärde klubb på mindre än ett år.

– Det känns jättekul att komma till Växjö Lakers. Jag hade ett långt och bra snack med Evertsson och ser verkligen fram emot att utvecklas som person och spelare kommande säsonger med Växjö Lakers, säger Forslund på Växjö Lakers hemsida.