På lördagen var första motståndet Lockerud Ungdom som är ett lag som Fröjered ska möta i serien i div 3.

Första och andra perioden spelades jämnt. Lockerud lyckas peta in ett mål i slutet på andra. Tredje perioden flyttade Fröjered upp laget för att försöka kvittera, vilket resulterade i luckor bakåt och fler insläppta mål. Slutresultat 4-0 till Lockerud.

I andra matchen stod BK Halna för motståndet. Fröjered mötte Halna förra säsongen i div 2. I den här matchen var BK Halna större både kroppsligt och spelmässigt. Matchen slutade 10-2 till BK Halna.

Sista gruppspelsmatchen på söndagen spelades mot Stöpen (div 2). Även detta motstånd var lika starkt som Halna. Matchen slutar 9-2 till Stöpen.

Matchen om tredje platsen avgjordes mellan Fröjered och Lockerud. Fröjered tog ledningen i början av första. Bra tempo och inställningen var på topp. 2-0 hann det bli innan första perioden var slut. Lockerud reducerade tidigt i andra perioden. Fröjered kämpade tillbaka och gick i periodvila med fortsatt ledning, 3-1. Tredje perioden gjorde Lockerud återigen ett tidigt reduceringsmål 3-2. Fröjered utökade ledningen till både till 4-2 och 5-2.

Lockerud försökte att komma i kapp och gjorde nästan så. Men Fröjered-herrarna stod upp med en stark vilja och stort hjärta och vann kampen med 5-4.

Läs också: Tog över i våras – lämnar nu FIF för jobb i Norge: "Hade inte råd att tacka nej"

Läs också: Ingen innebandy för Klahr kommande säsong: "Känner att jag får stå över"