Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Försenat årsmöte för konstföreningen

Tidaholms Konstförening har haft årsmöte på Sagateatern. Sedvanliga förhandlingar genomfördes och flera vinnare i olika lotterier utsågs.

Årsmötet var i år förskjutet på grund av hälsoriskerna som coronapandemin medför. Det skulle ha genomförts i mars. Men bättre sent än aldrig. 22 medlemmar satt på coronaavstånd i den vackra Sagateatern.

Mötes leddes av sittande ordförande Ola Hammarström. Han har av tidsskäl aviserat sin avgång men sitter kvar till nästa årsmöte, liksom övriga styrelsen.

Föreningen, som har runt hundra medlemmar, blickar framåt och hoppas kunna göra ett besök på Lars Lerin-museet i Sandgrund nästa år och även några resor i mindre grupper.

– Målet är också att kunna genomföra utställningen med Picturagruppen i Tidaholms konsthall i maj. Vi fick ställa in i år, uppger Maud Sjöstedt.

Efter årsmötet serverades fika.

Vid lottdragningen så vann Karin Hurtig i Vaktlotteriet. Den nya medlemmen Marianne Andersson vann i Närvarolotteriet och Erling Nilsson var den ende på plats som vann i Medlemslotteriet. Först dragna namnet var Annika Norström.

Styrelsen 2020:

Ordförande: Ola Hammaström.

Sekreterare: Erling Nilsson.

Kassör: Eva Svedlund.

Ledmöter: Carina Fågelström, Alva Beckman,  Karin Hurtig, Gullvi Thorsell, Maj-Liis Emanuelsson

Vinstlista: Annika Norström, Arne Andersson, Eva Helmér, Helen Nilsson, Sven Sandrén, Mats Gyllensvaan, Anna-Lena Levin, Erling Nilsson, Eva Alexandersson, Ingrid Sveder.