Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Grantomtarna räddar välgörenhetsarbete

Coronapandemin ställer till det på många sätt, både för företag och privatpersoner. Även välgörenhetsorganisationer drabbas genom att de får mindre insamlade medel att dela ut till de som behöver.

Acklinga diakonisyförening samlar varje år in tiotusentals kronor som delas ut till bland andra Göteborgs stadsmission. Årets största insamlingstillfälle är syföreningsauktionen i slutet av november.

I år har rådande restriktioner gjort att auktionen ställts in men föreningen vill ändå försöka samla in pengar till välgörenhet.

Därför erbjuder syföreningen, i samarbete med Mobackens trähantverk, alla som vill att beställa en grantomte för minst tvåhundra kronor.

Anders och Eva Löwing skänker tomtarna och alla pengar går oavkortat till välgörenhet. Beställning sker genom Eva Löwing och levererar gör syföreningens medlemmar. Mer information kommer i Svenska kyrkans annons nästa fredag.