Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

"Bästa pappan <3 Vi älskar dig/ dina tjejer"

Alla hjärtans dag, en dag då vi firar de vi har kära, är här. Se hälsningarna som kommit och ta själv chansen att skicka en hälsning till den du älskar.

I dag har vi bläddrat almanackan fram till den 14 februari, då firar vi alla hjärtans dag.

Nu har du chansen att skicka din hälsning, Här låter vi dig, kära läsare, framföra det du har på hjärtat. Och med det menar vi inte kranskärl, utan hur du känner för någon annan.

Ta chansen och skriv ner några rader till den eller dem du vill fira.

Gå in i chattfönstret och skriv din kommentar. I dag öppnar vi fönstret och låter hela världen veta hur du känner. Tryck på fliken ”Kommentar” längst upp i chattfönstret för att lämna din hälsning.

Tänk på att skriva personligt, och var inte rädd för att säga det du verkligen känner. Kärleken behöver ord, men kan också dränkas av dessa. Därför, skriv så kort du kan.

Bara din fantasi sätter gränserna. Vill du bifoga en bild? Självklart. En film? Lika enkelt. Det är bara att trycka på fliken ”Ladda upp” i chattfönstret för att lämna en bild eller film.

Ta chansen, skicka in din hälsning i god tid. Den 14:e februari kommer din hälsning att finnas tillgänglig för hela världen.