Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hofbauer byter Riders mot THF

Oliver Hofbauer har öst in poäng för Falköping Blue Riders under vintern. Nu byter han över till Tidaholms HF.

Han inledde säsongen utan klubb, men klev sedan in i Falköping Blue Riders inför slutskedet av hockeytrean. Därifrån har Oliver Hofbauer varit en av Riders stora poängspelare, framför allt i fortsättningsserien där han gjort 19 poäng på åtta matcher.

En match återstår för Riders i fortsättningsserien, där Riders chans att nå playoff till kvalserien mot hockeytvåan är borta. Den matchen – som spelas på söndag borta mot Skillingaryds IS – kommer Hofbauer dock inte att spela. Via sin hemsida meddelar Tidaholms HF att Hofbauer byter över till THF.

THF är i sin tur klart för spel i kvalserien till hockeytvåan efter att de säkrat en topp fyra-plats i alltrean södra A. THF spelar sin sista match i alltrean på söndag, borta mot Åseda IF. Då debuterar Hofbauer i THF:s röda tröja.

26-årige Hofbauer har innan denna period i Riders flera säsongers erfarenhet av spel på högre nivå bakom sig, såväl i division 1 som i division 2. Senast gjorde han 22 poäng på 33 matcher i division 2 för Grästorps IK säsongen 2018/19.