Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Hornborga Naturum slår upp portarna på nytt

 
Coronaviruset 2020
Visa alla artiklar

Coronapandemin fick Naturum och caféet vid Hornborgasjön att tillfälligt stänga. Men nu öppnar verksamheten igen. Redan i dag slås portarna upp.

Ansvariga på Hornborga Naturum och Café Doppingen ser att det finns ett behov av att ta emot besökarna vid Hornborgasjön. Därför öppnas verksamheten igen, men i en begränsad form.

Från och med den 17 april kommer Naturum och caféet att hålla öppet fredag till söndag.

– Vi väljer att vara mer försiktiga och ha öppet färre dagar. Vi följer direktiven från Folkhälsomyndigheten och har genomfört flera åtgärder för att minska risken för smittspridning. Samtidigt tror vi att det är viktigt att vi kan fortsätta att hjälpa folk att hitta ut i naturen, säger Sofie Stålhand, föreståndare för Naturum Hornborgasjön i ett uttalande.

Naturum kommer också att satsa på mer digital naturvägledning och göra guidningar och aktiviteter tillgängliga för flera via facebook och Naturums hemsida www.hornborga.com.

De nya öppettiderna ska gälla under hela april och maj.