Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

HVT utan chans på bortaplan mot Uddevalla

HV Tidaholm hade ingen lycka med sig i fredagskvällens bortamatch mot Uddevalla i handbollstrean. Första halvlek: 9–17 i baken. Andra halvlek: 10–17 i baken. Summa summarum: Förlust med hela 19–34.

Uddevalla såg till att snabbt skaffa sig ett målmässigt övertag i fredagskvällens möte med HV Tidaholm i Rimnershallen. Efter bara sju minuter var ställningen 6–1.

Tidaholm repade sig något, men var aldrig närmare än tre bollar ifrån hemmalaget, detta var vid 8–5.

Det stod som redan nämnts 17–9 i paus och redan där förstod många att Tidaholm, som dessutom kom till spel med en betydligt mindre trupp än Uddevalla, skulle få det kämpigt och så blev det också.

Uddevalla inledde andra halvlek med fyra raka mål fram till 21–9 och då var det om möjligt än mer avgjort.

Som mest ledde sedan hemmalaget med 16 mål vid några tillfällen och när slutsignalen ljöd inför 55 åskådare så stod det 34–19 att läsa på resultattavlan.

Hugo Nilsson var främsta målskytt i Tidaholm med fyra fullträffar.

Nu får HVT ta nya tag och försöka revanschera sig när laget nästa fredag på hemmaplan tar sig an jumbon HKC78 Handbollklubb.