Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Det är tisdag idag...

Idag tisdag försov jag mig. Jag vaknade först klockan 11 och kände mig irriterad och missmodig. När jag hade kommit igång, tog jag min vanliga ”utflykt” för att hämta min VB som bruka ligga i brevlådan bredvid min husdörr. Ingen tidning!

Jag älskar min papperstidning för att den låta mig veta vad som händer/hänt i min närmaste omgivning och lite annat. Nu måste jag anmäla utebliven tidning, tänkte jag argt. Jag har behövt göra detta flera gånger tidigare och vet att man inte få den hjälp man vill ha utan endast ett vänligt och opersonligt bemötande och en hänvisning till ett nytt telefonnummer. Någon VB får man inte förrän dagen efter, i bästa fall.

Så såg jag nyhetsredaktörens namn Claes Rydholm och jag bestämde mig att kontakta honom och tala om för honom hur komplicerat det har blivit att kunna anmäla en utebliven tidning

När jag kända mig som mest förb…. så kom hemvårdaren med maten. Jag klagade högt och argt över den uteblivna VB.

Han tittade på mig och sa: Det är tisdag idag, jag svarade argt, det har du alldeles rätt i. Hemvårdaren tittade lugnt på mig och trots masken såg jag på skrattvecken krig hans ögon att han log. Då stelnade jag i min vrede och jag avslutade samtalet med hemvårdare genom att säga: "Det är väl tur att jag inte ha skällt ut någon än!"

När hemvårdaren gått såg jag det dråpliga i situation och skrattade gott och länge. Det är tisdag idag, och på tisdagar har vi ingen tidning!

Jag önskar alla en god fortsättning på de nya året och sköt om er, eller som min läkare sa: "Håll er friska."

Inge Anni Carlsson

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel