Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Hur länge ska rivningshysterin få hålla på?

Sigurd Larsson Bygg AB har fått rivningslov av fastigheten "Röda Kvarn" kan man läsa i dagens Västgöta-Bladet. Hur länge ska det företaget få hålla på att riva gamla fina byggnader?

Det är många i Tidaholm som har minnen till just denna byggnad. Dessutom är det ett exteriört fint hus och de nya byggnader som brukar ersätta de gamla är absolut inga smycken för staden. Hur kan samhällsbyggnadsnämnden hålla på att ge Sigurd Larssons precis som de vill? Företaget uttalar att det är gamla hus och att de är svåra att underhålla, men det är fritt för alla att sälja ett hus så att någon som ser husens värde kan ta hand om dem istället. Det är väl ingen som tvingat Sigurd Larssons att köpa dem?

Enligt tidigare artiklar finns planer på att i framtiden även riva gamla VB-huset och fd järnhandeln. Sälj godsmagasinet och stationshuset till Sigurd Larssons också så finns det snart inget mer att riva, jo förresten, glöm inte att skicka med Basarlängan också!

"Byggnadsvårdare"

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel