Annons
Vidare till vastgotabladet.se
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig samt för att säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. ⇒ Läs mer om cookies

Insändare: Inte så stolt att jobba i kommunen längre

 
Nedläggning av Lindängen
Visa alla artiklar

Hur kommer det sig att flytten av Lindängen går så fort trots alla protester? Har ni nu räknat rätt att det kommer sparas?

Jag tycker budgeträkningen inte varit så bra det senaste, då underskottet fått skena iväg! Är det rent slarv eller inkompetens som ligger bakom? Tror ni att det kommer sparas så det blir lönsamt med en flytt rent ekonomiskt på längre sikt? Hur de äldre och personal blir drabbade verkar det som ingen tänker på!

Då kortvården får flytta och får mindre platser kan det tänkas att det kan bli dyrt för kommunen om man inte kan ta hem färdigbehandlade patienter direkt från sjukhusen eller kommer bistånd få riktlinjer att de patienter som söker trygghet och rehabilitering på kortvården får åka hem till sitt eget boende direkt?

Om några år vet vi att det behövs mer platser/ boenden för äldre! Kanske dags att planera för det redan nu, så det inte blir någon överraskning i budgeten framöver!

Nä som sagt,vet inte om jag känner mig stolt längre som anställd i Tidaholms kommun som jag kände då för 35 års sedan som färdig utbildad undersköterska. Men man kämpar vidare för att de äldre ska få sin trygghet och rätt i samhället!

Kicki

Har du något att säga?

Skriv en insändare

Skriv artikel